Da li Coors zaista koristi vodu Rocky Mountain?
Da li Coors zaista koristi vodu Rocky Mountain?

Video: Da li Coors zaista koristi vodu Rocky Mountain?

Video: Da li Coors zaista koristi vodu Rocky Mountain?
Video: Rocky Mountain Altitude 70 - достойный байк в обзоре от ШУМа и Veloline 2024, Marš
Anonim

Kompanija će nastaviti da proizvodi svoje Banquet pivo, proizvod koji je proizvodio Coors poznat samo u svojoj Golden pivari staroj 134 godine odakle se može praviti Rocky Mountain proljeće vode . Ne to vode toliko je važno, rekao je Bill Coors , bivši predsjednik uprave Adolph Coors Co. „Sa modernom tehnologijom, vode je vode.

Ovdje, da li Coors Light koristi vodu Rocky Mountain?

Coors Light , promoviran kao „hladno lagerirano, hladno filtrirano i hladno pakirano“, sada se proizvodi u osam pivara širom zemlje, uključujući nekoliko na istočnoj obali, tako da ne sve Coors se kuvaju sa Voda Rocky Mountain.

Moglo bi se zapitati i zašto je Coors nekada bio ilegalan? Zašto je Coors Pivo nije dozvoljeno da se prodaje istočno od Misisipija 1970-ih? Pivo u "Smokey and the Bandit" je Coors Banket. Ovo pivo ima bez konzervansa ili pasterizacije, tako da ima držati u frižideru tokom tranzita. To je značilo da se može distribuirati samo u nekoliko država u blizini Kolorada.

Jednostavno, kada je izvorska voda Coors Rocky Mountain ukinuta?

Ovo je možda zbunilo potrošače i zabrinulo ih zbog prisustva alkohola u njemu vode . Bilo je i dosta kritika za korištenje pure izvorske vode u proizvodnji piva. Na kraju Coors je prekinut its flaširana voda zaštitni znak 1997.

Gdje Coors nabavlja vodu?

Porijeklo vode je bilo visoko u stjenovite planine , filtriran kilometrima podzemne zemlje i stijena. Ovdje je izgrađena najveća pojedinačna pivara na svijetu koja je koristila samo "A" vodu iz ovih dubokih izvora za proizvodnju piva.

Preporučuje se: